Stick Clip - Drumsticks at your fingertips...

75,00DKK

Med Stick Clip har du altid stikkerne lige ved hånden!

Model/varenr.: Stick-clip
Vægt: 0,5 kg

Har du spørgsmål, så send os en mail på info@stringsite.com

Stikkerne ved din side!
Er du træt af at have dine reservestikker liggende på gulvet, på en trommekasse eller løst på stortrommen? Med Stick Clip har du altid stikkerne lige ved hånden - når du skal bruge dem. De tages let ud af holderen, enten ved at "brække" dem ud, eller ved at trække dem op. Begge dele klares let med én hånd.

Stick Clip er opfundet af den amerikanske trommeslager Bill Lordan, og er en ny og fiks backupstik-holder. Den monteres på f.eks. gulvtommen og holdes fast af den eksisterende trommeskrue ved det valgte spændehus. Når din Stick Clip er monteret (tager ca. 1 min.), har du den altid klar til brug når trommerne er sat op.

Flere monteringsmuligheder
Du kan også montere en Stick Clip på din storetromme, for på den måde at få en trommestikholder, der holder stikkerne parallelt med storetrommens kedel. Eller du kan sætte den ved din topreife på lilletrommen og lade stikkerne pege nedad - mulighederne er mange!

Bliver siddende
En god ting ved Stick Clip er, at du bare lader den sidde når du er færdig med at spille. Den fylder nemlig ikke mere, end at den sagtens kan sidde på trommen under transport.

Hvilke størrelse trommestikker?
Stikholderen tager de fleste trommestiktykkelser, og indsætter man stikkerne med den tynde ende først, er det blot at skubbe dem fast i holderen. Efterfølgende kan man trække dem op igen, eller blot vippe den ud af holderen.