Dunlop Octavio JH-OC1

Model/varenr.: DUNLOP-JH-OC1
JH-OC1 er et stykke taget direkte ud af Rock ’n Roll’ens historie. Et hold af designere fra Dunlop gjorde rejsen til Seattle for at undersøge Jimi Hendrix originale Octavio pedal, måske bedre kendt som den hellige gral når det drejer som oktav toner, der står udstillet på byens berømte Rock n’ Roll museum.
 
Originalen blev målt og vejet med kærlig hånd og resultatet ser du herunder – JH-OC1 Octavio – en perfekt klon af den unikke ”octave up” pedal som Jimi anvendte dengang hvor der blev skrevet rock historie. Og det er der alt sammen: Hver en knap og hvert et jackstik, en tænd/sluk kontakt og det præcis samme lay-out på printet som også tillader det originale oste-formede design med de to frontmonterede kontroller; Fuzz som bestemmer hvor meget der skal ”fuzz’es” og Level som styrer det overordnede niveau.  
 
Hvis du drejer Level kontrollen helt ned til minimum hører du et klik som indikerer at nu er enheden slukket, nøjagtigt som funktionen på originalen.
 
Octavio effekten kan bla. høres på klassiske numre så som Jimi Hendrix’ Who Knows med Band of Gypsys og Pork Pie Hat med Jeff Beck mfl. –

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

1.950,00DKK
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: