dBTechnologies LVX PSW15 Black

3.666,00DKK

Lagerstatus:  På fjernlager, leveringstid 2-5 dage

FEATURES

  • Passive Subwoofer
  • 1000 W peak at 8 Ω
  • 130dB max SPL
  • Vertical or Horizontal use
  • 2xPole mounts
  • Available in black or white version
Model/varenr.: LVX PSW15 Black
Vægt: 26,7 kg

Har du spørgsmål, så send os en mail på info@stringsite.com

Technical Data

 

Speaker Type

Passive Subwoofer

Acoustical data

 

Power Peak

1000 W

Impedance

8 ohms

Frequency Response (-10dB)

36 – 250 Hz

Max SPL

130 dB

LF

15”

Voice Coil LF

3”

Input

 

Signal Input

1 x Speakon (Pin 1+=+) (Pin1-=-)

Signal Output

1 x Speakon (Pin 1+=+) (Pin1-=-)

Mechanics

 

Housing

Polwood

Pole mount

2 x M20

Handles

2 (1x side)

Dimensions (WxHxD)

620 x 450 x 620 mm

Weight

26,7kg

 

 

dBTechnologies startede deres rejse på det professionelle lydmarked i 1990 med målet om at designe lydsystemer igennem innovation og elektronisk udvikling. Siden har selskabet udviklet sig mere og mere, og tiden har budt på store successer med serier af fremragende højttalere og systemer, der har sikret mange gode lydoplevelser.

Hos Stringsite er vi stolte af at tilbyde et stort udvalg af højttalere og lydudstyr fra dBTechnologies. Vi har sammensat et bredt sortiment med alle de bedste serier, så du og andre musikelskere kan få glæde af den fantastiske lyd, de frembringer.

Senest er dBTechnologies kommet med VIO serien, som er det nyeste bud på større lydoplevelser. Du finder selvfølgelig VIO serien i vores udvalg, men vi forhandler også et bredt udvalg af andre serier, så du kan finde den type lyd, der passer til dine behov.

Når du køber dit lydudstyr hos Stringsite, er du sikret høj service og en professionel tilgang til råd og vejledning. Vi vil ikke sælge dig nogen halve løsninger, og derfor gør vi altid vores ypperste for at give dig den bedst mulige oplevelse og vejledning. Vi leverer altid hurtigst muligt – og helst dagen efter din ordre er blevet afgivet, så du hurtigt kan komme i gang med at bruge dit nye lydudstyr.