Carl Martin Octa-Switch MK3

2.699,00DKK
  • Meget simpelt non midi loop system
  • Mål (L x B x H): 312 x 155 x 66 mm
  • Vægt: 1.600 kg
Vægt: 1,6 kg

Har du spørgsmål, så send os en mail på info@stringsite.com

Ok, så du har otte effektpedaler, som du bruger regelmæssigt. Du bruger forskellige kombinationer af disse pedaler i forskellige sange, men du er ikke god til tapdans ... eller du er bare klodset og har (en eller to gange) trådt på den ultra-trickede out-metalized-distortion pedal til føringen i din ene ABBA dække over.

Du har set de digitale effektkontroller, de bruger på de store scener, og i hemmelighed længes efter en ... selvom du måske aldrig kommer til den store scene. Prøv Thomas Guldmanns Octa-switch MK3.

Dine otte effekter tilsluttes de otte effekt-løkker på bagsiden af ​​denne enhed (alle true-bypass, impedansfri, guldrelæer, så du kan køre en hvilken som helst af dine pedaler, nye og gamle uden problemer) og derefter ved at tænde eller slukke de nummererede kontakter i hver af otte DIP-bankafbrydere, bestemmer du hvilke effekter du ønsker at bruge samtidigt i hver bank.

Der er en blå lysdiode for hver anvendte effektsløjfe og for hver bank (så når du er programmeret, når du træder på Bank 6, vil du se lysene på alle de effekter, du har tildelt Bank 6 og Bank 6 LED). Octa-switch MK3 har også indarbejdet et par nye funktioner! Den niende kontakt på venstre side af kufferten er en BYPASS-switch .... dette giver dig mulighed for helt at omgå alle otte pedaler og kun nyde den upåvirkede lyd fra din forstærker. Der er også to eksterne switchstik, som giver dig mulighed for at bruge to forstærkere og / eller skifte kanal på disse forstærkere. Når du har programmeret alle bankerne, anbefaler vi, at du placerer et stykke scotch eller elektrisk tape over hver DIP (.... bare for at beskytte kontakten mod utilsigtet skift, skader eller oversvømmelser ... som øl).

Der er en bufferet (eller ikke ... .skiftelig) Mono-indgang og en stereoutgang, og enheden drives af dobbelt 9v batterier eller af en reguleret strømforsyning ... som PowerJack eller Pro Power (begge af Carl Martin).

 

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.