Carl Martin Rock Bug

1.050,00DKK
  • Forstærker / højttalersimulering plus hovedtelefonforstærker
  • Kontakt for lukket / åben til højttalersimulering
  • Master output kontrol
  • Guitar volumenkontrol
  • Balanceret XLR-output
  • AUX stereoindgange til MP3 CD eller DAT
  • Jack input og output

Har du spørgsmål, så send os en mail på info@stringsite.com

Carl Martin Rock Bug er en forstærker / højttalersimulator og en øvelsesenhed til hovedtelefoner, der fungerer på et enkelt 9v batteri. Selvom denne type tilbehør ikke er ny, mener vi, at der ikke er noget på markedet, der føles så ægte eller lyder så realistisk som Rock Bug! Du får simpelthen en fornemmelse af, at du spiller gennem en god rørforstærker.

Tilslut bare din guitar (med eller uden pedaler) til den ubalancerede ¼ ”indgang, tilslut dine yndlingshovedtelefoner til den ubalancerede ¼” udgang, og så er du klar! Juster dine instrumenters lydstyrke med Guitar-knappen, vælg et åbent kabinet eller en lukket kabinetsimulering med mini-vippekontakten, og klag væk gennem privatlivets fred for dine hovedtelefoner.

Hvis du vil, skal du bruge AUX stereoindgange og tilføje en MP3-, CD- eller DAT-afspiller til mixet; juster masterlydstyrken til din musik, bland dine guitarlyde sammen med guitarlydstyrken, og spil enten sammen med dine yndlings-cd'er eller tilføj et personligt præg til dine forindspillede backing-tracks. Ved hjælp af det afbalancerede XLR-output kan du slutte din Rock Bug til en miksekonsol til optagelse, solo-optagelser, der ledsager den forindspilte musik med din live guitar, eller som en DI til live performance, når du pakker lys, eller din forstærker går ned .

Du tror måske ikke, at en Amp-Speaker Simulator er ny, men med alle disse funktioner er Rock Bug den lille dansk-schweiziske hærkniv, der hører hjemme i lommen på hver guitar-spiller gig-taske!