Carl Martin Andy Timmons Compressor

1.666,00DKK
  • Kompressor / begrænser
  • Andy Timmons signaturmodel
  • 2 Forudindstillede indstillinger
  • Studiekvalitet
  • Dobbelt kontrol til både Comp og Level
  • Kontrol for tærskel og respons
  • Fodkontakt: Vælg og omgå
  • 1x stik til fjernbetjening: 6,3 mm jackstik
  • Egnet 9 V DC strømforsyning til rådighed i henhold til artikel nr. 409939 (ikke inkluderet)
Vægt: 1 kg

Har du spørgsmål, så send os en mail på info@stringsite.com

Carl Martin Andy Timmons Signature Compressor / Limiter! Ligesom Carl Martin Compressor / Limiter mener vi, at denne enhed er den mest musikalsk nyttige guitardynamikprocessor på markedet. Carl Martin Andy Timmons Signature Compressor / Limiter er udviklet i samarbejde med Andy Timmons for at skabe en brugervenlig, men alsidig kompressor / limiter med sine to forudindstillinger.

Andy Timmons, mangeårig bruger og fan af Carl Martin Compressor / Limiter, foreslog Carl at oprette en Compressor / Limiter med to forudindstillinger, så han havde en forudindstilling til mere subtile rytmedele og en forudindstilling med mere hård kompression og opretholde andre dele som soloer uden at skulle tage fast ejendom på tavlen til to kompressorer / begrænsere.
Resultatet er en to forudindstillet mulighed for kompressionsfrekvens og niveau. For at gemme drejeknapper og være så brugervenlig som muligt er tærskel- og reaktionsindstillingerne faste for begge forudindstillinger, hvilket efterlader pedalen med kun seks drejeknapper, hvor tærskel og reaktion er 6 mm miniatureknapper.
Som en nyttig ekstra funktion inkorporerede vi et ¼ ”-stik til fjernskift af forudindstillingerne (Latching).

Som noget nyt inkorporerer Carl Martin Andy Timmons Signature Compressor / Limiter det nyudviklede DC / DC-omformerkredsløb. Dette gør det muligt for os at køre pedalen med + -12V internt, hvilket er nødvendigt for at opretholde den samme lydkvalitet og hovedhøjde som på den "gamle" kompressor / begrænser ved hjælp af en almindelig 9V DC 200mA strømforsyning.

Carl Martin Andy Timmons Signature Compressor / Limiter er udviklet til at inkorporere de samme funktioner, lydklarhed, stilhed og ydeevne for de bedste studiokompressorer / -begrænsere. Brug lidt tid sammen med os her i manualen, og du kan lære nogle af de grundlæggende grunde til kompression og begrænsning, og hvordan du får mest muligt ud af din pedal.