Carl Martin Lick Box Signature Greg Howe

1.799,00DKK
 • Greg Howe Signatur Boost / Crunch / High Gain Overdrive
 • Metalhus
 • Status-lysdioder
 • BOOST sektionscontroller til boost
 • CRUNCH sektionskontrol for niveau, forstærkning og tone
 • HIGH GAIN sektionskontrol for niveau, forstærkning og tone
 • 3 bypass fodkontakt, en pr. Sektion
 • 6,3 mm mono jack input / output
 • Strømforsyning med 9 V strømforsyning (matchende strømforsyning, for eksempel 409939 - ikke inkluderet)
 • Strømforbrug: 100 mA
 • Mål (L x B x H): 120 x 186 x 55 mm
 • Vægt: 820 g

Har du spørgsmål, så send os en mail på info@stringsite.com

Mens han chatter over en ... um 'kaffe' en dag et stykke tid tilbage, spurgte guitaras Greg Howe Carl, om han kunne udvikle en pedal, der ville genskabe hans signaturlyd. En pedal, der kombinerer Gregs unikke High Gain og Crunch-toner, men tillader ham at manipulere disse lyde og lag dem for endnu mere sjov på guitar. Lidt uortodoks ja, men Carl var aldrig en til at vende tilbage fra en udfordring og heller ikke til at tænke inde i boksen.

Resultatet er Greg Howe Signature Lick Box, og det opfylder ikke kun Gregs krav, men det tilføjer endnu flere flotte toner til Gregs palet!

Så hvad er denne skøre pedal? Nå, ved første øjekast ser det ud som mange andre Carl Martin-pedaler ... der er en High Gain-kanal, der har masser af bundenden og dejlige skarpe højder, en meget dynamisk Crunch-kanal, der understreger mellemtone med meget lidt kompression, og selvfølgelig den berømte 12db Boost-kanal, som vi alle er så fortrolige med.

Så det er det? Ok, så High Gain og Crunch-kanalerne blev givet udtryk for Gregs specifikationer, men det er stadig bare en pedal baseret på Greg Howes egne signaturtoner? Nej .... nedenunder den enkle kosmetik er en nytænkning af, hvordan disse kanaler fungerer sammen. Ja, du kan bruge enten High Gain- eller Crunch-kanaler alene (og de er fantastiske!), Og du kan justere tonen for hver med sin dedikerede tonekontrol, og ja, du kan også tilføje op til 12 db krystal clean Boost til en af ​​disse kanaler .... men du kan også tænde begge gain-kanaler sammen! Ved at placere High Gain først i kæden tillader du, at Crunch-lyden tilsidesætter High Gain, mens du tilføjer et par db til dit volumen. Du mister nogle af lav- og højdepunkterne, men dette resulterer i en fokuseret og kontrolleret mellemklasse, der skærer gennem blandingen. Selvfølgelig kan du tilføje op til 12 db ren Boost også for kødfulde ledninger, der drypper af tone og sustain!

Greg Howe Lick Box har det sædvanlige støbt metalhus, højkvalitetsafbrydere med 'on', der indikerer lysdioder, og det nye Carl Martin DC / DC-omformerkredsløb. Dette nye strømkredsløb giver dig mulighed for at bruge en 9V strømforsyning, mens du stadig opretholder +12V kredsløbet, der er afgørende for komponentkvalitet og ekstra hovedhøjde over de fleste 9V pedaler. Vi anbefaler selvfølgelig Carl Martin ProPower version 2 som den valgte strømforsyning. Strømforbruget er overraskende 150 mA.