Bassline

Model: Bassline

Bassline er med sine 2 timer og 45 min., det ultimative selvstudium for nybegyndere og til øvede. DVD'en er superpædagogisk og letforståelig, og oven i købet på dansk.

Den brugervenlige og overskuelige menu guider dig igennem emner som „stemning af bassen", „tonernes navne på gribebrættet", „fingerteknik" og „12 kendte basgange gennem tiden". Herefter stiger sværhedsgraden og man prøver at spille 12 nye basgange med et band. I næste menupunkt får man en grundig gennemgang af den seje slapteknik med masser af øvelser, og man prøver dernæst at spille 12 nye slapgrooves med samme band som tidligere.

Alle basgange bliver gennemgået i langsom tempo samtidig med at de tilhørende noder og becifringer glider henover skærmen.

I slutningen af DVD'en vises hvordan man selv kan justere strengehøjden og lave finstemning i 12. bånd, samt hvordan man skifter strenge.

DVD'en henvender sig primært til bassister men kan også bruges af andre instrumentgrupper som ønsker inspiration til at få mere nerve og groove i sit spil.

Instruktøren på DVD'en er Henrik Deleuran fra Århus som er professionel bassist med masser af band-, undervisnings-, og studieerfaring. Han har spillet genrer fra funk, soul, pop, rock'n roll til jazz, latin, og fusion, og udgav i år 2000 den anmelderroste solo cd „Feel Good", som Uffe Christensen fra Jyllands Posten tildelte 4 stjerner ud af 6.

Henrik Deleuran har desuden undervist i el-bas, teori og sammenspil på byhøjskolen i Århus, Rytmisk Aftenskole i Århus, Music Academy i Århus, Produktionshøjskolen i Kolding samt Århus Akademi.

For more information, please visit this product's webpage.

30.89USD
38.65USD
You save: 7.76USD
Featured Recommendations
Others also bought
You might also want
Reviews

There is no reviews yet. Be the first to write us your opinion

Add review: