Fra: ESP

ESP Snapper CTM Amber

Model/varenr.: ESP-SnapperCTMMaple-AMB

ESP startede tilbage i 1975 som en butik, der lavede reservedele i Tokyo, Japan. Navnet på butikken var Electronic Sound Products (ESP) og den leverede custom (speciallavede) dele til guitarer og blev hurtigt anerkendt som en udbyder af dele i høj kvalitet. ESP begyndte også at bygge guitarer under ESP og Navigator navnene til det japanske marked og i New York begyndte de at bygge custom instrumenter til lokale artister. Blandt disse var Vernon Reid fra Living Colour, Bruce Kulick fra KISS og Ron Wood of The Rolling Stones. George Lynch opdagede også ESP og som resultat blev hans berømte Kamikaze guitar bygget. Flere kunstnere med signaturmodeller inkluderer Kirk Hammet og James Hetfield fra Metallica, Stephen Carpenter fra Deftones, Max Cavalera fra Sepultura og Richard Z fra Rammstein.

I 1996 introduceredes LTD for at producere ESP’s high-quality produkter i en mere prisvenlig serie. LTD er hurtigt vokset i popularitet og er blevet et anerkendt mærke blandt mange kunstnere gennem årene. ESP/LTD er simpelthen indbegrebet af kvalitetshåndværk til gunstige priser.

ESP/LTD laves med lækkert hardware og enten deres egne, EMG eller SEymour Duncan pick-ups. Bare vælg din spade – der er noget for enhver smag at vælge imellem. Noget af det bedste penge kan købe!


SPECIFICATIONS

BODY

  (Top) Figured Maple
(Back) Basswood

NECK

  Hard Maple

GRIP SHAPE

  U to V

FINGERBOARD

  Maple , 22frets

RADIUS

  Compound (240-305R)

SCALE

  25.5 inch (648mm)

NUT (width)

  Bone (1.6725inch / 42mm)

FRET

  #216A

INLAY

  Dot

JOINT

  Bolt-on

TUNER

  Sperzel® Trim-Lock

BRIDGE

  ESP FLICKER-III

PICKUPS

 

(Front) ESP Custom Lab CL-P-S-1
(Center) ESP Custom Lab CL-P-S-1
(Rear) ESP Custom Lab CL-P-H-1

CONTROL

  Master Volume, Master Tone
5-WAY Lever PU Selector
Rear PU Direct Switch
28.695,00DKK
35.850,00DKK
Du sparer: 7.155,00DKK
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: