Fra: ESP

ESP LTD FX-400 Natural Satin

Model/varenr.: ESP-LTD-FX400-NS

ESP startede tilbage i 1975 som en butik, der lavede reservedele i Tokyo, Japan. Navnet på butikken var Electronic Sound Products (ESP) og den leverede custom (speciallavede) dele til guitarer og blev hurtigt anerkendt som en udbyder af dele i høj kvalitet. ESP begyndte også at bygge guitarer under ESP og Navigator navnene til det japanske marked og i New York begyndte de at bygge custom instrumenter til lokale artister. Blandt disse var Vernon Reid fra Living Colour, Bruce Kulick fra KISS og Ron Wood of The Rolling Stones. George Lynch opdagede også ESP og som resultat blev hans berømte Kamikaze guitar bygget. Flere kunstnere med signaturmodeller inkluderer Kirk Hammet og James Hetfield fra Metallica, Stephen Carpenter fra Deftones, Max Cavalera fra Sepultura og Richard Z fra Rammstein.

I 1996 introduceredes LTD for at producere ESP’s high-quality produkter i en mere prisvenlig serie. LTD er hurtigt vokset i popularitet og er blevet et anerkendt mærke blandt mange kunstnere gennem årene. ESP/LTD er simpelthen indbegrebet af kvalitetshåndværk til gunstige priser.

ESP/LTD laves med lækkert hardware og enten deres egne, EMG eller SEymour Duncan pick-ups. Bare vælg din spade – der er noget for enhver smag at vælge imellem. Noget af det bedste penge kan købe!


SPECIFICATIONS

Construction / Scale
Body
Neck / Fingerboard
Nut Type / Width
Neck Shape
Inlays
Frets
Binding
Hardware
Tuners
Bridge / Tailpiece
Pickups
Electronics

Set Neck / 24.75”
Mahogany w/ Spalted Maple Top
5-Pc. Mahogany/Maple / Rosewood
Earvana Compensated / 42mm
Thin U
Abalone Dots
22 XJ
None
Black Nickel
Grover
Tune-o-matic w/ Stop Tailpiece
EMG 81 (B) / 60 (N) Active
Toggle / Vol / Tone
6.595,00DKK
8.150,00DKK
Du sparer: 1.555,00DKK
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser
Kenneth Sørensen 04/05/2008

Umiddelbare indtryk Den kom, som alle andre guitare, i en brun papkasse. Inde i kassen var den pakket RIGTIG godt ind. Men vi fik pakket den op, og jeg tænkte bare: "WOW, den er smuk:O ) Jeg stod lidt med den, og bare kiggede på den, og betragtede den, og følte på den. Lidt ligesom en smuk kvinde:P Den føltes som om det var rigtig god kvalitet. Rigtig flot finish, og ingen sjusk ved nogen samlinger. Så det var et rigtig godt indtryk jeg fik. Lyd/kvalitet Ja. Det er EMG 81/60. Så det lyder den jo af. Temmelig træls clean, der er meget steril. De SKAL have en masse gain før de synger:)Og det fik de. Den blev smækket i en Bogner Überschall. Og så er standarden ligesom sat. Holdbarhed Den virker MEGET holdbar. Dog har jeg ikke testet dens holdbarhed. Men der har endnu ikke været noget galt med den. Ikke engang en lodning er gået til. Ingen pots der har været så løse at jeg har drejet dem "over". Så det virker som en meget solid guitar. Testmiljø Bogner Überschall / Framus Dragon / Kustom Quad100HD / Line6 Spidervalve head Konklusion Rigtig fed spade til pengene. Og den kunne også sagtens have kostet mere. Men der er jo så den ulempe at der står LTD på hovedet. Og det afskrækker mange. Men det her er VIRKELIG en guitar der lever op til de "ægte" ESP. Og det siger flere på ESP's forum også. Jeg har, efter jeg har fået denne, prøvet en ESP FX Standard, og der er meget lidt forskel. Jeg vil i hvert fald ikke betale over det dobbelte, for at der står ESP på hovedet. Men det er der jo nogen (gearsnobber;)) der vil. Men alt i alt. Du får sjældent mere guitar for pengene end her.

Tilføj anmeldelse: