Fra: ESP

ESP LTD-400AT - Gold Top

Model/varenr.: LTD MGO 400
Lyder som en drøm og sammenligner man med Gibson, så får man meget mere for pengene ved dette køb...

ESP startede tilbage i 1975 som en butik, der lavede reservedele i Tokyo, Japan. Navnet på butikken var Electronic Sound Products (ESP) og den leverede custom (speciallavede) dele til guitarer og blev hurtigt anerkendt som en udbyder af dele i høj kvalitet. ESP begyndte også at bygge guitarer under ESP og Navigator navnene til det japanske marked og i New York begyndte de at bygge custom instrumenter til lokale artister. Blandt disse var Vernon Reid fra Living Colour, Bruce Kulick fra KISS og Ron Wood of The Rolling Stones. George Lynch opdagede også ESP og som resultat blev hans berømte Kamikaze guitar bygget. Flere kunstnere med signaturmodeller inkluderer Kirk Hammet og James Hetfield fra Metallica, Stephen Carpenter fra Deftones, Max Cavalera fra Sepultura og Richard Z fra Rammstein.
I 1996 introduceredes LTD for at producere ESP’s high-quality produkter i en mere prisvenlig serie. LTD er hurtigt vokset i popularitet og er blevet et anerkendt mærke blandt mange kunstnere gennem årene. ESP/LTD er simpelthen indbegrebet af kvalitetshåndværk til gunstige priser.
ESP/LTD laves med lækkert hardware og enten deres egne, EMG eller SEymour Duncan pick-ups. Bare vælg din spade – der er noget for enhver smag at vælge imellem. Noget af det bedste penge kan købe!

SPECIFICATIONS
 
- Construction: Set Neck
- Scale: 24.75"
- Body: Mahogany
- Neck/Fretboard: 3-pc. mahogany/rosewood
- Inlays: Flags w/model name at 12th fret
- Pickups: Seymour Duncan JB/59 set
- Electronics: 2 volume, tone, 3-way toggle
- Hardware: Chrome + Earvana compensated nut & Grover tuners
- Bridge: Tune-o-matic w/stop tailpiece
- Binding: Creme (body, neck, headstock)
- Frets: 22 XJ
- Colors: MGO, BLK
5.500,00DKK
7.595,00DKK
Du sparer: 2.095,00DKK
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: