Fra: ESP

ESP Horizon II Half Mat Black

Model/varenr.: ESP-HorizonII-HMBLK

ESP startede tilbage i 1975 som en butik, der lavede reservedele i Tokyo, Japan. Navnet på butikken var Electronic Sound Products (ESP) og den leverede custom (speciallavede) dele til guitarer og blev hurtigt anerkendt som en udbyder af dele i høj kvalitet. ESP begyndte også at bygge guitarer under ESP og Navigator navnene til det japanske marked og i New York begyndte de at bygge custom instrumenter til lokale artister. Blandt disse var Vernon Reid fra Living Colour, Bruce Kulick fra KISS og Ron Wood of The Rolling Stones. George Lynch opdagede også ESP og som resultat blev hans berømte Kamikaze guitar bygget. Flere kunstnere med signaturmodeller inkluderer Kirk Hammet og James Hetfield fra Metallica, Stephen Carpenter fra Deftones, Max Cavalera fra Sepultura og Richard Z fra Rammstein.

I 1996 introduceredes LTD for at producere ESP’s high-quality produkter i en mere prisvenlig serie. LTD er hurtigt vokset i popularitet og er blevet et anerkendt mærke blandt mange kunstnere gennem årene. ESP/LTD er simpelthen indbegrebet af kvalitetshåndværk til gunstige priser.

ESP/LTD laves med lækkert hardware og enten deres egne, EMG eller SEymour Duncan pick-ups. Bare vælg din spade – der er noget for enhver smag at vælge imellem. Noget af det bedste penge kan købe!


SPECIFICATIONS

BODY

  Honduras Mahogany

NECK

  Hard Maple 3P

GRIP SHAPE

  Thin U

FINGERBOARD

  Ebony , 24frets

RADIUS

  305R

SCALE

  25.5 inch (648mm)

NUT (width)

  Bone (42mm)

FRET

  #216

INLAY

  Pearl offset block, ESP at 12th fret

JOINT

  Neck-thru-body

BRIDGE

  Tune-Matic / Stop Tailpiece

PICKUPS

  (Front) Seymour Duncan APH-1n
(Rear) Seymour Duncan SH-4

CONTROL

  Master Volume
Master Tone(w/ Coil Split SW)
Mini Toggle PU Selector
26.795,00DKK
33.495,00DKK
Du sparer: 6.700,00DKK
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: