D'addario EXL160BT

185,00DKK
Model/varenr.: EXL160BT
Vægt: 0,15 kg

D'Adarios mest populære el-basstrenge. Nikkelbelagt stål giver et stærkt magnetisk udgangssignal og en behagelig, jævn spilleoverflade, der reducerer for tidligt slid af grebspændebåndene.
EXL-strengene har en klar og klar lyd og en perfekt intonation.

Sædet består af:
• XLB050 G.
• XLB067 D.
• XLB090 A.
• XLB120 E.

D'Addario Balanced Tension.

D'Addario balancerede spændingsstrenge er lige, hvad det lyder, strenge med afbalanceret spænding, afbalanceret modstand. Bare forklarede det modsatte af det, som vi strengspillere altid havde før, ubalanceret modstand.

I et almindeligt hegnssæt er alle strenge forskellige hårde, har forskellige spændinger, forskellige meget modstand til at lege med. For eksempel har A-strengen i et almindeligt 0.010 sæt indstillet til A 440hz en spænding på 8.840 kg, B strengen 6.980 kg, tynd E 7.350 kg osv. Da du tidligere ikke havde noget at vælge imellem, er det ikke helt åbenlyst, at du har tænkt på det før, du har lige taget det for "sådan er det". Så du er nødt til at kompensere med forskellig fingerstyrke ved bøjninger og vibrato hver gang du skifter streng.
Med D'Addarios BT-strenge er disse forskelle blevet udjævnet, og det er dybest set den samme modstand på alle strenge i hele sættet. I et BT 0.010 sæt har A-strengen en spænding på 7.810 kg, B strengen 7.530 kg og en tynd E 7.360 kg. Udligningen udføres ved hjælp af de matematiske formler til at beregne, hvilke strengstykkelser der er brug for for at nå den samme spænding på alle strenge, når de er indstillet til tonehøjde. Den lille tykkelseændring gør ikke kun et strengssæt, der føles glattere, mere afbalanceret at spille på, vibrato og bøjninger bliver bedre og sikrere, fordi hånden ikke behøver at kompensere for forskellige hårdheder i strengene, når man spiller. Det gør også et strengesæt, der ringer mere afbalanceret mellem strengene, hvilket frem for alt får akkordspilning til at lyde mere jævnt uden toner, der stikker ud eller drukner.

vægt
Hvilken længde (skala) af strenge skal jeg vælge? De fleste elektriske basser har lang skala, men der er selvfølgelig undtagelser.
Mål på bassiden, når strengen er i tonehøjde, afstanden mellem kuglens inderside og den øverste sadel.
• Kort skala: op til 32 ".
• Medium skala: 32 "op til 34".
• Lang skala 34 "op til 36".
• Super lang: 36 "op til 38".