Dunlop Electric Guitar Strings, Nickel Wound - 1 sæt (Light)

45,00DKK

Dunlop Dunlop Nickel Wound Light Electric Guitar Strenge er lavet med stor stolthed i Benicia, Californien og tilbyder en unik opskrift af glatte højder, fokuserede mids og definerede lows.

Brug kun de fineste materialer i kombination med vores propriety-kerne til wrap-forhold, giver Dunlop Strenge spillere en hurtig indbrudstid, lang levetid og et afbalanceret string-to-string svar, der giver dig mulighed for at bevæge dig over fingerbrættet med utrolig præcision og tone .

  • Målere: .009, .011, .016, .024, .032, .042
  • Velegnet til: Blues, Country, Jazz, Metal, Rock, R & B
Model/varenr.: Dun0942-1
Vægt: 0,1 kg

Dunlop kender betydningen af holdbare elektriske guitarstrenge af høj kvalitet til giggerende guitarist, og derfor praler de med at have nogle af de fineste guitarister i verden, der bruger deres strenge. Rock legends som Billy Gibbons fra ZZ Top, William Duvall og Jerry Cantrell fra Alice In Chains, vælger Dunlop-strenge samt nogle af de moderne metalets mest bemærkelsesværdige spillere, Rob Flynn og Phil Demmel fra Machine Head, Kerry King of Slayer, Mark Morton of Guds lam for at nævne nogle få guitarister, der bruger disse hårdførende Strenge.