Udtalelse fra Henrik Deluran (professionel bassist):

"Når man modtager strenge fra StringSite.com bemærker man at emballagen virker lidt discount og farveløs, i modsætning til andre strengemærker. Men tag endelig ikke fejl af indpakningen, strengene er solid kvalitet og prisen lav.

StringSite.com importerer strengene direkte fra producenten i USA, ingen mellemforhandler som sætter sit navn på emballagen, derfor den lave pris. StringSite.com sikrer sig herved at deres strenge altid er friske og af ensartet kvalitet. Ved bestilling kan man selv vælge om strengene skal være udstrakte eller sammenrullet.

Strengene har stålkerne med nikkel belægning. Det første jeg hører ved strengeskift til disse strenge er en sprød og varm lyd, ikke så bright og diskantet som man normalt oplever ved nye strenge. De er også nemmere at vride og få kontrol over selv om de er nye. Efter et par måneders slid og brug er de lidt matte i lyden men holder stadig klangen. Selv om jeg slapper hårdt og længe er det endnu ikke lykkes mig at sprænge en streng, de er meget solide.

Jeg har også monteret et sæt på min båndløse bas og min 5-strengede. H-strengen går fint igennem, og på den båndløse bemærker jeg igen den varme lyd og sprøde lyd. Tidligere har jeg brugt forskellige strengemærker til henholdsvis båndet- og båndløs bas. Det er ikke nødvendigt her, strengene holder til begge bastyper.

I lydeksempel 1 har jeg indspillet en dyb bas (5-strenget) og en unison slapbas en oktav over. Både lyse og dybe toner går fint igennem. I lydeksempel 2 har jeg brugt båndløs, bemærk den varme lyd. Alle 3 basser er monteret med strenge fra StringSite.com."

Hør de nævnte lydeksempler på Henriks egen hjemmeside: basundervisning.dk