Flat Wound Bas .1 sæt

Model/varenr.: SS-EBNL-FW1


Beskrivelse:
Light - .045 .065 .080 .105

Flat Wound Bass Nickel - En flat wound streng fremgår helt glat på overfladen.

Stringsite.com's basstrenge består af en stållegering belagt med et lag af nikkel. Dette lag medfører flere fordele. Strengene får en god rund lyd, samtidigt vil de være mere modstandsdygtige overfor oxidering (rust), end 100 % stålstrenge. Endelig giver belægningen en lidt blødere overflade, dette reducerer larmen fra fingrene, der flyttes over strengene, og giver et mindre slid på strengene.

Langt størstedelen af elektriske strenge, der sælges i dag, er nikkelbelagte stålstrenge - uanset hvilke smarte produktnavne de så ellers har fået.

180,00DKK
Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med
Anmeldelser
Kasper Vestergaard 15/08/2007

Jeg kan lisså godt være ærlig og sige at jeg købte de her flatwound strenge fordi de var de billigste jeg kunne finde, MEN... Da jeg havde fået dem, smidt dem på og hørt og mærket dem, var jeg endnu en tilfreds StringSite kunde til samlingen. Den ekstra fede sidehistorie er jo så, at da jeg senere besøgte min kammerat i Århus som havde købt flatwound hos... Nogen andre... til ca. 350,- kunne vi hurtigt blive enige om at StringSite's var mindst lige så gode. Virkelig fedt at kunne spare så meget og stadig få samme kvalitet :P

Tilføj anmeldelse: